O fotografie în care apare celebrul Billy The Kid i-ar putea aduce posesorului 5 milioane de dolari

Un colecționar californian a pus mâna, se pare, pe o comoară: o fotografie în care apare celebrul bandit din vestul american Billy The Kid. Prin urmare, Randy Guijarro ar putea fi în curând milionar, scrie joi huffingtonpost.fr.

Colecționarul american deține o fotografie cu Billy The Kid jucând crichet cu banda sa, The Regulators. În poza cumpărată cu 2 dolari dintr-un bazar din Fresno, faimosul bandit ar fi a patra persoană din stânga, care poartă o pălărie cu boruri mari. „Nu este numai Graalul fotografiei western, ci Graalul fotografiei”, a spus Jeff Aiello, regizorul executiv al documentarului „Billy The Kid: New Evidence”, în San Francisco Chronicle.

Fotografia ar fi fost făcută cu ocazia unei nunți în comitatul Lincoln, din New Mexico, la sfârșitul verii anului 1878, potrivit lui David McCarthy de la firma de numismatică Kagin, care a lucrat un an la autentificarea fotografiei. Până în prezent exista o singură poză a tânărului bandit.

Fotografia descoperită i-ar putea aduce 5 milioane de dolari lui Randy Guijarro, care a găsit deja doi cumpărători. David McCarthy a identificat în imagine alte patru persoane, printre care Sallie Chisum, o prietenă a lui Billy The Kid.

Tânăra ar fi scris de altfel în jurnalul său despre evenimentele la care au participat The Regulators: căsătoria lui Charlie Bowdre și un târg de vite. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata