O tânară mireasă chinezoaică a avut o trenă de 2,2 km

O chinezoaica a facut senzatie purtând o rochie de mireasa cu o trena de peste 2 km, dorind astfel sa intre in Guinness Book, informeaza cotidianul francez Le Point.

.

Peste 200 de invitati s-au insirat, timp de trei ore, in orasul Jilin (nord-est), pentru a tine trena lui Lin Rong, o invatatoare de 25 de ani.

Trena avea 2,2 km si era presarata cu 9.999 trandafiri de matase, relateaza agentia China Noua.

Ideea a fost a mirelui, Zhao Peng, 28 de ani, functionar la caile ferate. “Si lungimea trenei, si numarul trandafirilor de matase pot intra in istorie. Dar nu este grav daca nu intra in Guinness Book”, a spus el.

Actualul record este de 1.579 m, conform presei chineze. “Nu doresc sa am o casatorie obisnuita si o petrecere de rutina, dar nu ne puteam permite sa ne casatorim intr-un balon”, a adaugat tânarul, care si-a cunoscut aleasa pe internet.

Tinerii chinezi care se casatoresc nu ezita sa cheltuiasca sume fabuloase pentru a avea o ceremonie originala. Ideea lui Zhao Peng, care l-a costat 40.000 yuani (peste 4.000 euro), suma mare in China, n-a fost totusi pe placul intregii familii. “Sunt bani risipiti, dupa parerea mea, chiar daca inteleg ca vrea sa-si arate dragostea in aceasta zi deosebita”, considera mama mirelui.

.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata