O uriaşă surpare de-a lungul malului râului Arno din centrul Florenţei a înghiţit 20 de maşini

O uriaşă surpare care se întinde de-a lungul malului râului Arno, în apropiere de celebrul Ponte Vecchio din centrul oraşului Florenţa, a înghiţit miercuri dimineaţa 20 de maşini, fără să producă însă pagube de proporţii, sau victime, relatează EFE.

Surparea s-a produs în urma rupturii unei ţevi sau din cauza infiltraţiei apelor râului, potrivit primelor informaţii ale pompierilor, care au început inspectarea clădirilor din apropiere pentru a evalua posibilele daune în structura acestora.

Primarul capitalei Toscana, Dario Nardella, care a venit la faţa locului, a explicat că s-au produs „pagube foarte importante” şi că spărtura s-ar putea întinde, astfel încât a cerut mutarea vehiculelor şi interzicerea circulaţiei în această zonă.

Surparea de 200 de metri lungime a apărut în zona Lungarno Torrigiani, strada care se întinde de-a lungul râului între Ponte Vecchio şi Ponte alle Grazie, de cealaltă parte a râului Arno, unde se află celebra Galleria degli Uffizi. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES) Foto: AP

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata