Ovi a câştigat Discul de Aur în Belgia, cu piesa „She’s After My Piano”

Ovi a câștigat Discul de Aur în Belgia, pentru piesa „She’s After My Piano”, pe care a compus-o alături de Philip Halloun, informează un comunicat al reprezentanților artistului, transmis marți.

Ovi a reprezentat România la Eurovision anul acesta, alături de Paula Seling, cu piesa „Miracle”. „She’s after my piano”, este prezentă de cinci luni în topurile din Belgia și a fost Numărul 1 mai multe săptămâni la rând.

În următoarea perioadă, „She’s After My Piano”, piesă interpretată de 2 Fabiola Ft Loredana va primi titlul de „hitul verii” din partea celui mai mare post de radio din Belgia, Radio 2.

Ovi se află la Oslo, zilele acestea, unde împreună cu aceiași producători ai piesei „Miracle”, finalizează o versiune proprie a acestui cântec, care va fi lansată în Europa de Warner Chappel.

Cel mai nou album semnat de Ovi, „A Bit Of Pop Won’t Hurt Anyone”, a fost lansat oficial pe 5 mai. „A Bit Of Pop Won’t Hurt Anyone” include în total 9 piese, dintre care două sunt versiuni ale cântecului „Miracle”—versiunea acustică și versiunea ce a fost interpretată la Copenhaga, la Eurovision 2014 (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata