Ozzy Osbourne s-a separat de soţia sa după 33 de ani de căsătorie

Ozzy Osbourne, cunoscut sub numele de „părintele heavy metal” împreună cu grupul său „Black Sabbath”, şi soţia sa Sharon, cu care era căsătorit de mai bine de treizeci de ani, s-au separat, informează media americană citată de agenţia France Presse (AFP).

Citând surse neidentificate, specialiştii în viaţa celebrităţilor de la revistele „E! News” şi „Entertainment Tonight” au anunţat că cei doi au decis să pună capăt căsătoriei lor care dura de 33 de ani.

Cu toate acestea, revista „People” scrie că, deşi cântăreţul în vârstă de 67 de ani, s-au mutat într-adevăr din casa lor situată aproape de Los Angeles, separarea poate fi numai temporară şi ar putea fi legată de o relaţie extra-conjugală a cântăreţului britanic.

Totuşi, cele trei surse media sunt de acord asupra unui punct: el nu a avut nicio nouă recidivă în abstinenţa legată de alcool şi droguri.

Cuplul nu a comentat aceasta informaţie.

Sharon, în vârstă de 63 de ani, l-a cunoscut pe viitorul ei soţ, când tatăl său era director al trupei „Black Sabbath” din Birmingham (Anglia), care a pus bazele curentului muzical „heavy metal” la începutul anilor ’70.

Ea s-a căsătorit cu el şi a preluat managementul carierei lui solo, recrutând chitarişti şi compozitori care au menţinut în prim-plan curentul „heavy metal”, precum şi polemicile, de-a lungul anilor. Mai târziu, ea a luat sub aripa sa protectoare şi alte trupe de „hard rock”.

În anii 2000, cuplul, împreună cu doi dintre cei trei copii ai lor, au participat la un reality show de televiziune pe canalul MTV intitulat „The Osbournes”, aminteşte agenţia France Presse. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata