Papa Francisc, „întristat profund” de vestea accidentului mortal în care au fost implicate rudele sale

Papa Francisc este ‘întristat profund’ de anunțul morții a trei membri ai familiei sale într-un accident de circulație produs în Argentina, a anunțat marți Vaticanul, citat de AFP și EFE.

‘Papa a fost informat de accidentul tragic produs în Argentina în care au fost implicați anumiți membri ai familiei sale și este profund întristat din această cauză’, a precizat purtătorul de cuvânt al Vaticanului, părintele Federico Lombardi, într-un comunicat.

‘El le-a cerut tuturor celor care participă la durerea sa să i se alăture în rugăciune’, a subliniat comunicatul.

‘Decedații sunt doi copii mici, în vârstă de opt luni și respectiv doi ani, precum și mama acestora, în timp ce soțul ei, Horacio Bergoglio, nepotul Papei, a fost spitalizat într-o stare gravă’, a precizat, pentru AFP, comisarul de poliție Carina Ferreyra. Accidentul s-a produs noaptea, pe autostrada ce leagă Rosario și Cordoba, nu departe de localitatea Villa Maria, la 550 km nord-vest de Buenos Aires.

Horacio Bergoglio, 35 de ani, care a suferit multiple traumatisme, este fiul lui Alberto, fratele defunct al Papei Francisc. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata