Pisici robot care arată şi miaună întocmai ca micuţele feline, pentru iubitorii de animale de companie

Inginerii IT au venit în sprijinul iubitorilor de animale de companie cu o pisică robot care poate fi un prieten aproape similar unei feline reale, scrie Yahoo Tech.

‘Prietenii’ ‘Joy For All‘ sunt pisicuțe robot, ce costă 99 de dolari, care arată întocmai ca cele reale, miaună și așteaptă să le mângâi, spun cei de la firma producătoare, Hasbro, pe site-ul propriu.

Iubitorii de pisicuțe pot opta pentru una din cele trei variante de pisici robot: argintii, albe sau roșcate. Pisicile răspund atunci când sunt mângâiate, îmbrățișate sau chiar hrănite.

‘Această modalitate de a oferi și de a primi între iubitorul de animale și pisica robot ajută la crearea unei experiențe personale care poate aduce bucurie, zâmbete și prietenie pentru cei cu vârste între 5 și 105 ani‘, mai specifică cei de la Hasbro.

Deținerea unui animal de companie a fost considerată multă vreme ca o modalitate de a evita apariția diferitelor forme de demență, deseori terapia deținerii unui animal de companie fiind prescrisă ca tratament pentru diferite cazuri individuale.

Animalele de companie roboți și-au făcut debutul și pe micul ecran, în serialul ‘Master of None’, difuzat de rețeaua Netflix, fiind vorba despre personajul Paro — o simpatică focă robot care îl ajută pe unul din personajele filmului să depășească momentele grele. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata