Posibilă bătălie judiciară pentru custodia copiilor între Ben Affleck şi Jennifer Garner

De când s-au despărțit, Ben Affleck și Jennifer Garner încearcă să păstreze aparențele pentru binele copiilor lor, dar se pare că va exista o bătălie judiciară pentru custodia celor mici, relatează sâmbătă closermag.fr.

Din 30 iunie, când au anunțat că divorțează, cei doi actori au făcut front comun, vrând să păstreze echilibrul în familie pentru cei trei copii și mergând până a spune că vor locui în continuare împreună. Ei și-au petrecut chiar o vacanță în Bahamas, cu Violet (nouă ani), Seraphina (șase ani) și Samuel (trei ani), departe de tumultul mediatic declanșat de anunțul divorțului.

Se pare însă că bunele intenții au luat sfârșit și că o bătălie judiciară va începe între cei doi pentru custodia copiilor.

Dacă deocamdată Jennifer Garner are custodia completă a lor, Ben Affleck ar vrea să schimbe acest lucru. Cel puțin așa afirmă un apropiat al celor doi în In Touch: „Avocatul lui Ben l-a sfătuit să rămână cât se poate de aproape de copii ca să arate că este responsabil și că joacă un rol important în viața lor zilnică. Dorește împărțirea custodiei. Nu vrea ca Jen să îi ducă departe de el. Însă copiii sunt prioritatea zero pentru Jen și ea vrea custodia exclusivă. Lucrurile vor fi dificile”, a spus el.

„Ben se poate purta uneori foarte urât, iar Jen nu vrea ca cei mici să fie în apropierea lui când se întâmplă așa ceva. Nu are încredere că s-ar putea ocupa de ei o perioadă mai lungă”, a afirmat aceeași sursă, menționată de closermag.fr. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata