Premierul belgian va oferi mii de inimi din ciocolată de Valentine’s Day

29

Premierul belgian Elio di Rupo şi lideri socialişti vor oferi de Valentine’s Day 100.000 de ciocolate în formă de inimă la Bruxelles şi în diverse localităţi din sudul Belgiei, potrivit EFE.

De Valentine’s Day, militanţi şi reprezentanţi ai Partidului Socialist vor ieşi în stradă vineri şi pe tot parcursul acestui weekend pentru a le oferi câte o inimă de ciocolată cetăţenilor’, a explicat formaţiunea politică într-un comunicat. Potrivit acestuia, campania se bazează pe ‘solidaritate, o valoare majoră pentru Partidul Socialist’.

Împreună cu dulciurile, politicienii vor oferi o broşură intitulată ‘Protejaţi fiinţele dragi’, care include numerele de telefon ale serviciilor de urgenţă precum salvarea, pompierii şi altele.

Pe lângă Elio di Rupo, la această acţiune vor participa lideri socialişti precum preşedintele partidului şi primar al oraşului Charleroi, Paul Magnette, şi ministrul pentru afaceri sociale şi sănătate Laurette Onkelinx.

Acţiunea se va desfăşura la Bruxelles şi în alte oraşe din sudul ţării, printre care Liege, Charleroi, Mons, Arlon şi Namur. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online