Preşedintele Obama demonstrează că are talent şi la beatbox

Pentru cei care se întreabă ce ar putea face preşedintele Barack Obama după ce-şi încheie ce-l de-al doilea mandat la Casa Albă răspunsul este simplu: preşedintele american şi-a demonstrat în dese rânduri talentul muzical şi pare să nu lase să-i scape nicio ocazie de a mai cânta câte ceva.

De această dată Obama s-a întâlnit cu tineri vietnamezi la Ho Chi Minh, miercuri, în ultima etapă a unei vizite de trei zile în Vietnam, prilej cu care şi-a etalat cunoştinţele de beatbox, conform publicaţiei Washington Post.

Preşedintele american răspundea întrebărilor tinerilor vietnamezi când a fost interpelat de o tânără care i-a mărturisit că este solistă de hip-hop. Obama i-a cerut imediat să facă câteva rime freestyle şi i-a dat ritmul susţinând o scurtă sesiune de beatbox.

„Îţi trebuie puţin ritm? Hai, cântă ceva” i-a cerut Obama.

„În vietnameză sau engleză?” a răspuns tânăra cu nonşalanţă.

„În vietnameză desigur, deşi nu o să înţeleg nimic din ce spui„, i-a răspuns preşedintele.

Tânăra a improvizat câteva versuri în vietnameză pe ritm, în aplauzele celorlalţi aproximativ 800 de tineri care participau la întâlnirea cu liderul american. Apoi i-a spus preşedintelui american că numele ei este Suboi şi că a cântat despre oamenii foarte bogaţi care însă nu sunt fericiţi.

Suboi, pe numele său adevărat Hang Lam Trang Anh, are 26 de ani şi este o vedetă printre tinerii vietnamezi, fiind considerată „regina hip-hop” din această ţară asiatică.

Următoarea destinaţie a turneului asiatic a preşedintelui american este Japonia. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata