Regizorul american Steven Spielberg şi-a vândut vila din Malibu la un preţ astronomic

Regizorul american Steven Spielberg și-a vândut vila din Malibu pentru astronomica sumă de 35 de milioane de dolari, scrie ziarul ‘La Libre Belgique’, citând o știre de pe site-ul ‘Variety’.

Autor al unora dintre filmele cu cele mai mari încasări din istoria cinematografului, cineastul de 68 de ani, care are o avere personală de peste trei miliarde de dolari potrivit revistei ‘Forbes’, a făcut o afacere cât se poate de bună, obținând un preț de cinci ori mai mare decât cel pe care l-a plătit la achiziționarea luxoasei reședințe.

Înainte de a se decide să o înstrăineze, Spielberg a oferit, vara trecută, spre închiriere această casă de pe țărmul Californiei pentru 150.000 de dolari pe lună.

Cumpărătorul vilei cu o suprafață locuibilă de 670 de metri pătrați nu este cunoscut încă, dar se știe că, în afară de o vedere superbă la ocean, va beneficia de șapte camere, nouă băi, o bibliotecă, piscină, sală pentru proiecții cinematografice și un corp de clădire pentru invitați. În plus, va fi vecin cu actorii Pierce Brosnan și Dustin Hoffman.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata