Richard Gere s-a accidentat pe platourile de filmare

Richard Gere şi-a dislocat umărul în urma unei cascadorii pentru noul său film, „The Double”, informează site-ul femalefirst.co.uk. Celebrul actor joacă alături de starul britanic Tamer Hassan în acest film, iar britanicul a fost cel care l-a deconspirat pe american, povestind că acesta a refuzat să accepte serviciile unui cascador pentru scenele mai dure şi a fost accidentat în timp ce executa el singur o cascadorie.

În urma acestei accidentări, producţia filmului a fost oprită, până la recuperarea completă a actorului. „Am repetat o scenă timp de patru săptămâni, noapte de noapte, iar Richard se descurca minunat, până a apărut această problemă la umăr”, povesteşte actorul britanic pentru publicaţia Daily Telegraph.
„I-am spus: ‘Richard, intră în cadru acolo unde poţi şi lasă un cascador să ducă scena până acolo’, dar nu, Richard a insistat că el vrea să filmeze întreaga scenă. A filmat-o şi şi-a dislocat umărul.

Întreaga producţie a fost oprită timp de 6 săptămâni iar eu am aflat luni că se pregăteşte să revină pe platoul de filmare şi refuză din nou să lase un cascador să-l dubleze pentru acea scenă”, a povestit Tamer Hassan. Ultimul film cu Richard Gere lansat în cinematografe din iunie este „Brooklyn’s Finest”, iar celebrul actor mai lucrează la două proiecte în afara filmului „The Double” – peliculele „State of Union” şi „The Emperor’s Children”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata