Richard Gere, tratat cu pizza de o turistă franceză, care l-a luat drept cerşetor

O turistă franţuzoaică, văzând un bărbat care scotocea prin pubele la New York, a dat curs inimii sale bune şi i-a oferit pizza ei fără să realizeze că ‘cerşetorul’ era de fapt actorul american Richard Gere în plină turnare a unui film, potrivit AFP, care citează presa locală.

Karine Valnais Gombeau, o pariziancă de 42 de ani, se afla în apropiere de gara Grand Central din Manhattan, când l-a văzut pe bărbat, cu o bonetă înfundată peste urechi, căutând prin pubele, a relatat duminică cotidianul New York Post.

Ea tocmai ieşea dintr-o pizzerie împreună cu soţul şi cu fiul lor de 15 ani şi i-a oferit ‘cerşetorului’ ceea ce rămăsese din pizza lor pantagruelică.

Deşi surprins, Richard Gere (64 de ani) nici măcar nu a clipit, ci doar a întrebat-o ce se află în punga pe care ea i-o întindea.

‘Am încercat să-i explic în engleză, dar mi-a ieşit pe jumătate în franceză. I-am spus că sunt dezolată, dar pizza este rece’, a povestit ea ulterior cotidianului. ‘El mi-a răspuns: ?Mulţumesc mult, Dumnezeu să vă binecuvânteze !”

Tânăra femeie a plecat fără să ştie cui îi dăduse ea pizza, participând fără voia ei la turnarea unui nou film cu Richard Gere, ‘Time out of Mind’.

A descoperit însă aceasta după două zile, când New York Post i-a publicat fotografia.

‘A fost ceva de poveste, este incredibil că aşa ceva ţi se poate întâmpla !’, a declarat ea, adăugând: ‘Cred că el este foarte frumos, chiar la vârsta pe care o are’. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata