Robert Downey Jr. a anunţat pe Facebook naşterea fetiţei lui, Avri

Actorul american Robert Downey Jr., starul din „Iron Man”, a anunțat miercuri printr-o postare pe Facebook nașterea celui de-al treilea copil al său, o fetiță pe nume Avri, scrie agenția France Presse.

‘După nouă luni de dezvoltare intensivă, Team Downey’, numele casei de producție pe care a fondat-o cu soția sa Susan, ‘este fericită să anunțe proiectul său de toamnă-iarnă 2014’, a scris cu bucurie actorul de 49 de ani pe contul său de pe rețeaua de socializare.

Micuța Avri Roel Downey a venit pe lume marți la ora 03.22 (ora locală a SUA) și avea o greutate de 3,1 kilograme. ‘Ea are multe din trăsăturile lui Susan care se pare a depășit ADN-ul meu mediocru’, a glumit actorul.
Avri este al doilea copil al cuplului, care are deja un băiat de 2 ani și jumătate, Exton Elias. Actorul care l-a interpretat pe Sherlock Holmes mai are un fiu de 21 de ani, Indio, dintr-o altă căsătorie. Actorul va apărea pe marile ecrane în martie 2015 cu producția comună a studiourilor Marvel și Disney — ‘Avengers: Age of Ultron’, al cărui trailer a fost lansat săptămâna trecută. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata