Scarlett Johansson: „Nu credeam că voi deveni vreodată eroină în filme de acţiune”

Spectatorii s-au obișnuit să o vadă pe Scarlett Johansson salvând lumea în filme precum ‘Iron Man 2’, ‘The Avengers’ sau ‘Captain America: The Winter Soldier’, însă actrița a mărturisit într-un interviu acordat EFE că nu și-a închipuit vreodată că va deveni o eroină în filme de acțiune, informează sâmbătă agenția spaniolă.

„Ideea că voi interpreta un rol de super-eroină atât de enigmatică și conștientă de puterile sale precum Black Widow, nu o vedeam posibilă acum zece ani. Nu mă gândeam la o astfel de direcție în cariera mea, dar mă simt norocoasă că am pornit pe acest drum, pentru că este ceva fără precedent. Adevărul este că nu am crezut vreodată”, a mărturisit actrița.

Cu astfel de succese, la care se va adăuga viitoarea serie ‘Avengers: Age of Ultron’, nu este de mirare că Scarlet Johansson i-a atras atenția francezului Luc Besson, creator al unor eroine legendare în filme ca ‘Nikita’ (1990), ‘Léon’ (1994) sau ‘The Fifth Element’ (1997), pentru a o distribui în noul său filma ‘Lucy’, lansat vineri pe marile ecrane din SUA.

‘Lucy este o culminare a tuturor personajelor create anterior de Luc Besson”, a declarat actrița în vârstă de 29 de ani, care așteaptă primul său copil, rod al relației cu ziaristul francez Romain Dauriac.

‘Lucy’ este un thriller de acțiune care examinează, în cheie science-fiction, ce s-ar întâmpla dacă o persoană și-ar folosi sută la sută capacitățile sale cerebrale. Este ceea ce i se întâmplă personajului lui Johansson, o studentă americană din Taiwán, care după ce ia accidental un drog simte cum puterile îi cresc devenind supranume. Distribuția filmului este completată de Morgan Freeman, Choi Min-sik și Analeigh Tipton.

Viața reală a lui Johansson este însă departe de acrobațiile și de exigențele fizice pe care le demonstrează pe marele ecran. „Nu m-am bătut niciodată cu nimeni. Sunt o persoană pașnică, prefer să mă bat cu cuvintele nu cu pumnii”, a mărturisit ea. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata