Șeful Bisericii Angliei spune: Meghan nu a avut o nuntă regală secretă

Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a contrazis afirmația pe care a făcut-o Meghan conform căreia s-a căsătorit cu prințul Harry al Marii Britanii cu câteva zile înainte de ceremonia oficială fastuoasă de la Castelul Windsor din 2018.

Meghan, ducesa de Sussex, i-a spus lui Oprah Winfrey într-un interviu la începutul acestei luni că s-a căsătorit cu nepotul reginei Elisabeta într-o ceremonie secretă oficiată de arhiepiscop cu câteva zile înainte de evenimentul din Windsor, care a avut loc într-o strălucire de fast regal și spectacol.

„Știi, cu trei zile înainte de nunta noastră, ne-am căsătorit – nimeni nu știe asta”, a spus ea. „Doar noi doi în curtea din spate cu Arhiepiscopul de Canterbury.”

Dar Welby a contrazis acest lucru.

„Căsătoria legală a avut loc în acea sâmbătă”, a spus Welby citat de Die Welt, adăugând că a semnat personal certificatul de căsătorie. „Aș fi comis o ilegalitate dacă aș fi semnat ceva care nu este adevărat”.

El a spus că a avut mai devreme o „serie de întâlniri private și pastorale” cu Harry și Meghan, dar a refuzat să ofere detalii despre conversație. „Dacă vorbești cu un preot, te poți aștepta ca acea conversație să rămână privată”.

Presa britanică a publicat anterior o copie a certificatului de nuntă care arăta faptul că, căsătoria oficială a avut loc la Castelul Windsor, oficialul care a întocmit licența spunând că Meghan este fie confuză, fie dezinformată, iar cuplul probabil schimbase câteva vorbe simple în fața arhiepiscopului.

Sursa: Reuters
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata