Seymour Hoffman, „magnific” în ultimul film în care a jucat, „A Most Wanted Man”

Anton Corbijn, Rachel McAdams și Robin Wright au participat marți seară la ‘Museum of Modern Art’ din New York la premiera filmului ‘A Most Wanted Man’, ultimul în care a jucat regretatul actor Philip Seymour Hoffman, scrie Hollywood Reporter.

‘A most Wanted Man’, în regia lui Anton Corbijn, este o poveste de spionaj care se derulează în contextul războiului împotriva terorismului, după o carte a celebrului scriitor John le Carre, fost ofițer al MI5 și apoi al MI6.

Acesta a fost ultimul film în care a jucat Philip Seymour Hoffman, înainte de a muri la 2 februarie 2014. În film el interpretează rolul unui ofițer din serviciile secrete care coordonează o operațiune de capturare a unui terorist de rang înalt din cadrul unei celule teroriste. Pentru această misiune el recrutează și plantează un tânăr cecen musulman, ajuns în Hamburg, în interiorul rețelei teroriste pentru a-l putea captura pe liderul acesteia.

‘Calitatea rolului te surprinde — știi că este bun, dar nu te așteptai să fie chiar atât de bun’, a declarat marți la lansarea filmului regizorul Anton Corbijn despre rolul jucat de Seymour Hoffman în ultimul său film, potrivit Hollywood Reporter.

Anton Corbijn a precizat că l-a ajutat mult în producerea filmului și faptul că cei doi fii ai lui John le Carre, Simon și Stephen Cornwell au fost co-producători ai filmului și au fost mai tot timpul pe platourile de filmare. Și scriitorul John le Carre a contribuit cu sfaturi, discutând cu Philip Seymour Hoffman de câteva ori, pentru a-l pune în temă cu munca din domeniul „intelligence”.

‘Philip Hoffman este magnific în acest film’, aprecia cu același prilej Howard Cohen, copreședintele companiei Roadside Attractions, care distribuie filmul. ‘A Most Wanted Man’ va avea premiera în România la 22 august 2014. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata