Tenis: Stacy Allaster a demisionat din funcţia de preşedinte al WTA

37

Canadianca Stacey Allaster, președintele și directorul general al Asociației jucătoarelor profesioniste de tenis (WTA), începând din iulie 2009, a demisionat din funcția sa invocând probleme personale, a anunțat marți organizația într-un comunicat.

În acest document, Allaster a explicat că decesul cumnatului său Brad Drewett, fost președinte al ATP, a sunat pentru ea “ca o deșteptare”, iar acum dorește “să-și revizuiască prioritățile”.

“Când m-am alăturat WTA (în ianuarie 2006) obiectivul meu a fost să mă asigur că dispune de baze mai solide și sunt mândră de ceea ce am realizat”, a adăugat canadianca, în vârstă de 52 ani, a cărei plecare va fi efectivă începând cu 2 octombrie.

Sub conducerea ei, Asociația jucătoarelor profesioniste de tenis a semnat mai multe contracte profitabile, între care cel privind organizarea Turneului Campioanelor de la Singapore, între 2014 și 2018.

WTA a început căutările pentru desemnarea succesorului lui Stacey Allaster, precizează AFP. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online