UniCredit îl numește pe co-CFO Bianchi ca șef al managementului de avere

57

UniCredit CRDI.MI a declarat marți că l-a numit pe Mirko Bianchi, în prezent co-șef financiar, să conducă activitatea de gestionare a averii și de bancă privată a grupului, în cea mai recentă remaniere de management la banca italiană.

Stefano Porro, în prezent co-director financiar alături de Bianchi, își va asuma responsabilitatea exclusivă pentru această slujbă și va raporta Wouter Devriendt, fostul director executiv Dexia care acum se ocupă de finanțarea grupului și controlul la UniCredit.

Bianchi, care va fi susținut de deputatul Stefano Vecchi, actualul șef de management al averii din Italia, va raporta direct co-CEO-urilor UniCredit pentru bănci comerciale din Europa de Vest, Francesco Giordano și Olivier Khayat.

Bianchi îl înlocuiește pe Marco Bizzozero, care a decis să părăsească grupul pentru a lucra la o firmă fintech din SUA. Programările sunt eficiente de joi.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online