Vechea interdicţie de folosire a aparatelor foto în timpul tururilor publice la Casa Albă a fost anulată

Casa Albă a ridicat miercuri o interdicție, veche de 40 de ani, referitoare la folosirea aparatelor de fotografiat în timpul vizitelor publice în sediul președinției americane, spre bucuria turiștilor care au început imediat să posteze pe rețelele sociale imagini din această clădire emblematică din Washington, informează Reuters.

Prima Doamnă a Statelor Unite, Michelle Obama, a făcut anunțul într-un mesaj video pe Instagram.

„Dacă ați fost într-un tur al Casei Albe, este posibil să fi văzut acest semn”, a spus ea ridicând un afiș pe care scria ‘No Photos or Social Media allowed’ (nu sunt permise fotografii sau social media). „Ei bine, (acesta) nu mai este valabil”, a continuat Michelle Obama în timp ce a rupt afișul râzând.

Turiștii au fost întâmpinați cu acest filmuleț când au intrat miercuri în Casa Albă. Așa că și-au scos smartphone-urile și aparatele digitale și au făcut fotografii cu membrii familiei Obama și cu noile afișe pe care scrie ‘Photography is encouraged’ (fotografia este încurajată). Unii vizitatori au postat instantaneu imaginile pe Snapchat și Instagram, în timp ce alții vrut să trimită fotografiile acasă. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata