Victoria Beckham, la regim de îngrăşare pentru a mai putea face un copil

Victoria Beckham ţine o dietă specială, bogată în carbohidraţi, care ar putea-o ajuta să rămână însărcinată pentru a patra oară, scrie portalul Earthtimes.

Fosta membră a trupei Spice Girls – care are deja 3 fii, Brooklyn (11), Romeo (7) şi Cruz (5) cu soţul său David – şi-ar dori şi o fetiţă în familie, de aceea a adoptat un nou regim alimentar bazat pe carbohidraţi, pentru a-şi îndeplini visul.

Vedeta de 35 de ani consumă preponderent fructe şi legume proaspete şi carne de peşte gătită la abur, însă acum a trecut pe paste, pâine integrală, orez şi cartofi.
‘Nu este niciun secret că Victoria şi David îşi doresc o fetiţă. Doctorii i-au spus că regimul său – deşi sănătos – nu îi dau prea multe şanse de a putea concepe, mai ales că a trecut de 30 de ani.

A fost sfătuită, în schimb, să consume mult mai mulţi carbohidraţi pentru a mai lua în greutate. Ea a fost de acord, iar David este în al nouălea cer’, a declarat, pentru tabloidul The Sun o sursă apropiată cuplului Beckham. Deşi a acceptat să îşi schimbe dieta pentru a putea concepe din nou, ea nu va mânca alimente care conţin prea multe calorii.

Presa relata încă din luna februarie că Victoria îşi doreşte şi o fetiţă, mai ales după ce sora sa mai mică Louise a anunţat că aşteaptă un al patrulea copil. ‘Louise abia anunţase că este însărcinată şi Victoria a început şi ea să tânjească. Ea şi cu David şi-au dorit dintotdeauna o fetiţă. Lui i-ar plăcea să aibă mai mulţi copii’, a mai spus un apropiat al celebrului cuplu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata