Zuckerberg lansează pentru 2016 o provocare pentru utilizatorii Facebook: „Să se ridice de la calculator şi să alerge”

Fondatorul Facebook, Mark Zuckerberg, a lansat o provocare pentru utilizatorii rețelei de socializare – ‘să se ridice de la calculator și să alerge’, scrie theverge.com, care citează o postare a lui Zuckerberg pe rețeaua de socializare în care acesta anunță că va alerga 587 de km în 2016.

Zuckerberg, care și-a intitulat campania ‘Un an de alergare’ (‘A Year of Runing’), i-a încurajat pe utilizatorii rețelei Facebook să alerge aceeași distanță în 2016.

‘Aceasta este o distanță mare de parcurs, dar nu este un obiectiv nebunesc‘, a scris Zuckerberg pe Facebook. ‘Este o milă (n.red. — aproximativ 1,6 km) pe zi, iar la un ritm moderat reprezintă mai puțin de 10 minute de alergare în fiecare zi’, conform aceluiași mesaj postat de Zuckerberg.

Mark Zuckerberg, care a denumit anul 2015 ‘Year of Books’, a creat pe Facebook un grup de discuții dedicat campaniei din acest an, ‘A Year of Running’, unde utilizatorii își pot împărtăși experiențele. Fondatorul Facebook a anunțat că va posta frecvent, până în prezent grupul reunind 43.000 de utilizatori ai rețelei de socializare. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata