De ce ai nevoie, pe lângă un avocat bun, atunci când vrei să divorţezi?

Foto: româniatv.net
63

În această perioadă, rata divorțurilor în România s-a dublat, astfel că în anul 2019 de exemplu, una din patru căsătorii se finaliza printr-un divorț. În anul 2022 s-a înregistrat un divorț la fiecare 3,5 căsătorii. La finalul anului 2020, rata divorțurilor era de 28,5%, comparativ cu anul 1990, când vorbeam de o rată de 16%, informează statisticile oficiale.

În contextul acestor date, încă pare destul de greu pentru unele familii din România să divorțeze. Birocrația, procedurile îndelungi de pregătire, dar și pronunțarea definitivă a divorțului au o durată mai mult decât iritantă. Acolo unde mai vorbim și de împărțit bunuri, lucrurile se complică mai mult.

Vreau să divorțez și să îmi demonstrez nevinovăția. La cine apelez?

Unele motivele pentru care cuplul alege să divorțeze cuprind infidelitatea, dar și înșelătoria, iar cel nevinovat trebuie să își demonstreze nevinovăția. Pe lângă un avocat bun care să te reprezinte în caz de divorț, ai mai avea nevoie și de un detectiv privat.

Din punct de vedere al activităţilor, un detectiv privat este capabil să afle toate dedesubturile despre partenerul tău. Dacă știi că ți-a fost infidel sau doar bănuiești acest lucru, detectivul privat este capabil să îți infirme sau să îți confirme temerea, cu dovezi!

Detectivii privați sunt tot mai căutați în caz de divorț pentru că reușesc de fiecare dată să demonstreze vinovăția partenerului vizat. Cănd unul dintre parteneri este cel care nu a greșit deloc în căsnicie și vrea să demonstrezi acest lucru și în fața instanței, atunci un detectiv privat îți poate fi cel mai mare ajutor în acest sens!

Cum te ajută un detectiv privat în caz de divorț sau separare?

În contextul de colaborare, în primul rând, trebuie să știi că la baza oricărei colaborări cu o firmă de detectivi privați din România va sta un contract de prestări servicii. Acesta va garanta și confidențialitatea identității și informațiilor pe care le oferi, dar și confidențialitatea informațiilor pe care le primești de la detectivul privat.

Concret, va trebui să stabilești cu acesta o primă întâlnire în cadrul căreia să îi expui problema ta. Atunci vei semna și contractul de prestări servicii dacă totul este în regulă. Tot atunci vei primi și informații despre costul serviciului de investigare înainte de divorț. Acesta nu este fix, ci oscilează în funcție de complexitatea cazului tău.

În cel mai scurt timp posibil, detectivul privat va strânge toate datele de care tu ai nevoie. Cu dosarul pe care îl primești de la acesta te poți prezența cu încredere și în instanță. El va fi dovedi în totalitate faptele partenerului care au condus la divorț.

În plus, nu contează dacă partenerul tău se află acum în alt oraș sau chiar într-o altă țară. Există în România firme de detectivi privați care prestează servicii și în afara țării. Tot ce ai de făcut este să îi alegi pe cei mai buni.

Aşadar, pentru a fi sigur că nevinovăția sa va fi demonstrată, cu dovezi, în fața instanței. În cazul unui divorț, combinația perfectă este întotdeauna cea dintre un avocat bun și un detectiv privat și mai bun!

Sursa: Capital.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online