Accor va deschide un nou hotel Mercure în centrul Bucureștiului în această toamnă

95

 

Principalul grup hotelier Accor a anunțat deschiderea unui nou hotel Mercure în centrul Bucureștiului, nu departe de Piața Unirii și Centrul Vechi, în toamna anului 2023. Noul hotel va fi deschis în baza unui contract de franciză cu compania locală Sab Serv Expres SRL.

Mercure Bucharest Cantemir va oferi călătorilor care vin în București și comunității locale 40 de camere proiectate, un restaurant, un bar și o sală de conferințe divizibilă în două săli de ședințe separate. Toate facilitățile vor fi găzduite de o clădire renovată pe Bulevardul Dimitrie Cantemir, bulevardul care leagă Piața Unirii de Parcul Tineretului și alte destinații cheie din partea de sud a Bucureștiului.

“În ultimii ani, ne-am angajat să creștem prezența Accor în noi destinații din România, aducând astfel noi standarde de ospitalitate și servicii în orașele cheie ale țării noastre. Cu toate acestea, Bucureștiul rămâne o piață cheie în portofoliul nostru”, a declarat Maria Drăgulin, director de dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova și Republica Cehă.

Accor este un grup hotelier de top la nivel mondial care oferă experiențe în peste 110 țări în 5.400 de proprietăți, 10.000 de locuri de alimentație și băuturi, facilități de wellness și spații de lucru flexibile. Grupul are peste 40 de mărci hoteliere.

Fondată în 1967, Accor SA are sediul central în Franța și este listată public pe Euronext Paris și pe piața OTC din Statele Unite.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online