Agenția Română pentru Protecția Consumatorilor închide temporar Pizza Hut din Timișoara

98

 

Inspectorii de la Agenția Județeană pentru Protecția Consumatorilor au dispus închiderea temporară a restaurantului Pizza Hut din Shopping City Timișoara, după ce o inspecție a scos la iveală probleme de igienă.

Ofițerii de la Protecția Consumatorilor au găsit gândaci pe mașina de spălat vase, pe podea și lângă vasele din restaurant. Tăvile de pizza au fost, de asemenea, găsite murdare, unele fiind stivuite unele peste altele, înnegrite de arsuri și cu depuneri semnificative de grăsime întărită și reziduuri alimentare, potrivit autorităților.

Aluatul preparat avea, de asemenea, resturi de mâncare de la alte feluri de mâncare, deoarece tăvile nu au fost curățate corespunzător, a relatat G4Media. În plus, materiile prime folosite nu aveau elementele de identificare necesare, conform regulamentului.

Ca urmare, a fost aplicată o amendă de 15.000 de lei, iar activitatea la Pizza Hut din Shopping City a fost suspendată temporar.

Adjunctul Agenției Județene pentru Protecția Consumatorilor Timiș, Alin Gubandru, a declarat că, după remedierea deficiențelor, inspectorii sunt chemați pentru un control de verificare, iar dacă problemele constatate sunt remediate, activitatea poate fi reluată.

Directorul restaurantului Shopping City, contactat de Adevarul, a dat asigurări că neregulile descoperite nu sunt grave și că unitatea se va redeschide miercuri, 8 martie, după remedierea deficiențelor. Controlul inițial a avut loc după ce a fost înregistrată o reclamație împotriva restaurantului.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online