AirConnect va lansa luna aceasta zborurile Sibiu-București

80

 

În România, compania aeriană regională AirConnect va introduce zboruri directe între Sibiu și București începând cu 27 martie. Potrivit Consiliului Județean Sibiu, vor fi cinci zboruri pe săptămână, totalizând 20.740 de locuri pentru întregul orar de vară.

Din punct de vedere al preţurilor, biletele pot fi rezervate online prin intermediul site-ului sau aplicației companiei aeriene, la prețuri începând de la 155,77 RON (tarif pe segment de zbor, taxe incluse, locuri limitate).

În precizările sale, “AirConnect s-a născut din dorința de a deservi piața regională din România, oferind zboruri pe rute care nu sunt operate în prezent, dar care sunt frecvent solicitate de comunitățile locale. Decizia de a introduce zboruri regulate între Sibiu și București pe tot parcursul anului a fost simplă, având sprijinul Aeroportului Internațional Sibiu și cunoscând interesul pentru această rută”, a declarat directorul general al AirConnect, Tudor Constantinescu, citat în comunicat.

În plus, reprezentanții Aeroportului Internațional Sibiu au anunțat, de asemenea, noi zboruri charter directe către Creta Heraklion (Grecia) și Monastir (Tunisia) începând din această vară.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online