Aplicația gratuită Bebbo a UNICEF pentru părinți a fost lansată în limba română

59

 

Senatul României, UNICEF și Centrul Step by Step au lansat joi, 23 martie, aplicația de parenting Bebbo în limba română. Aplicația gratuită este concepută ca un instrument pentru părinți și alte persoane implicate în creșterea și îngrijirea copiilor cu vârsta de până la 6 ani.

Bebbo a fost dezvoltată la nivel regional de UNICEF cu sprijinul Agenției Austriece de Dezvoltare și al Uniunii Europene și este disponibilă în alte 14 țări din Europa și Asia Centrală.

“Aplicația lansată astăzi în limba română este un instrument ușor de utilizat, accesibil și adaptat la vremurile noastre actuale. (…) Este un instrument cu adevărat util pentru părinți în primii ani de dezvoltare a copiilor, un adevărat specialist online pe care te poți baza și un instrument care te ajută să monitorizezi creșterea copiilor, controalele medicale sau vaccinările. Senatul României susține această inițiativă și continuă să lucreze alături de partenerii săi pentru toți copiii din România”, a declarat președintele Senatului, Alina Gorghiu.

Aplicația Bebbo este gratuită și oferă părinților sfaturi de specialitate pe o gamă largă de subiecte legate de sănătatea și dezvoltarea copilului, de la nutriție și alăptare la învățarea timpurie și valoarea jocului, parentingul receptiv, protecție și siguranță. De asemenea, aplicația include îndrumări specifice pentru părinți și îngrijitori cu privire la modul în care să aibă grijă de propria sănătate.

Conținutul aplicației, precum articole, clipuri video, idei de jocuri și activități, rețete și multe altele, a fost dezvoltat și validat la nivel internațional de UNICEF, fiind tradus și adaptat în România de către experții Centrului Step by Step.

“Bebbo este un ajutor important pentru părinții români pentru a le oferi copiilor lor o îngrijire mai bună, mai informată, astfel încât aceștia să se dezvolte armonios în primii ani de viață. Mereu la îndemână, Bebbo are un conținut de înaltă calitate și extrem de divers”, a declarat Anna Riatti, reprezentantul UNICEF în România.

Bebbo poate fi descărcat gratuit din Google Play sau App Store. Până în prezent, la nivel regional, aplicația a fost descărcată de peste 100.000 de utilizatori.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online