Asociația românească Mamprenoare demarează o nouă ediție a programului de dezvoltare personală și profesională pentru femei

218

 

Asociația Mamprenoare, cea mai mare comunitate de mame antreprenor din România, a lansat pe 8 martie (Ziua Femeii) cea de-a doua ediție a #BusinessSkills4Women, un program destinat dezvoltării personale și profesionale a femeilor din România și din diaspora.

Cincizeci de locuri în program au fost alocate femeilor diagnosticate cu cancer și fetelor lor cu vârsta de peste 16 ani, potrivit comunicatului de presă. Ideea a venit de la unul dintre formatori, Gabriela Țichelea, o supraviețuitoare a cancerului în stadiul III.

În afirmaţiile sale, “Nu poți face planuri pe termen scurt când tratamentul este pe termen lung. Dar trebuie să îți faci un plan. Fie că este vorba despre viața personală sau profesională, acesta vă va ajuta să fiți mai puternic, să priviți spre viitor și să nu vă plângeți sau să vă plângeți de milă. Pentru că nu ai nevoie de milă, ci de încredere și apreciere. (…) Asta am ‘primit’ în comunitatea Mamprenoare”, a declarat Gabriela Țichelea, antrenor și fost sportiv de performanță.

Programul #BusinessSkills4Women vine în sprijinul tuturor femeilor care se confruntă cu o perioadă dificilă, dar și a celor care pur și simplu vor să se dezvolte profesional: angajate, șomere, antreprenoare și studente de peste 16 ani. Alături de Gabriela, ceilalți facilitatori ai programului sunt, de asemenea, antreprenori în domeniul educațional: Oana Pocan, Diana Meteșan și Alina Bota.

Cea de-a doua ediție a programului #BusinessSkills4Women se desfășoară în două sesiuni, una de primăvară (aprilie-mai-iunie) și una de toamnă (septembrie-octombrie-noiembrie), urmate de o gală de absolvire și premiere în decembrie. Acesta cuprinde patru module, respectiv Discover, Organize, Monetize și SpeakUP, iar întâlnirile se desfășoară online, câte două ore pe săptămână.

Costul programului este de 480 RON/persoană, sub forma unei donații către asociație, iar o parte din fonduri vor fi folosite pentru cele 50 de burse destinate femeilor cu afecțiuni oncologice.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online