Bancă jefuită în miezul zilei

29

O bancă din zona Nerva Traian a fost atacată luni, 3 mai, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, comisar şef Christian Ciocan.

Potrivit acestuia, un individ a intrat în sediul băncii, şi-a tras gluga de la haină pe cap şi, sub ameninţare, folosind un obiect ascuţit, a reuşit să fure de la o casieră o sumă de bani.

”O altă casieră a adus banii ceruţi, în timp ce alţi colegi din bancă au reuşit să apese butonul de panică. În aceste condiţii a fost anunţată şi Poliţia Capitalei. Banca nu are angajată o firmă de pază, dar este racordată la dispeceratul unei firme de pază şi are sistem de supraveghere video.

Din primele date a reieşit că individul ar fi plecat cu aproximativ 5.000 de lei. În acest moment toate unităţile mobile ale Poliţiei Capitalei sunt în alertă, inclusiv cele de Poliţie Rutieră şi cele ale Serviciul Poliţiei de Intervenţie Rapidă (SPIR) precum şi poliţiştii de la ordine publică”, a adăugat Christian Ciocan.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online