Cei care i-au furat maşina lui Andrei Hrebenciuc, trimişi în judecată

57

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au trimis luni (26 iulie 2010) în judecată 3 hoţi de maşini de lux, membri ai grupării conduse de Ilie Alexandru, zis ‘Sandu Geamănu’, acuzaţi că au sustras mai multe autoturisme din Capitală, printre care şi un BMW ce îi aparţinea lui Andrei Hrebenciuc, fiul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

Ştefan Mărgean, zis ‘Fănoiu’ sau ‘Moldoveanu’, Paul Sorin Mihalache şi Marian Coman vor fi judecaţi pentru furtul a şase autoturisme de lux: BMW X6, Jaguar X Type, BMW 630i, Audi A4, Mercedes E220 şi un BMW 325.

Potrivit procurorilor, pe 25 aprilie 2009, în jurul orei 22,10, pe strada G-ral Dona din Bucureşti, sectorul 1, a fost furat un BMW model 630i, proprietatea lui Andrei Hrebenciuc, în valoare de 320.000 de lei. Maşina a fost furată de Paul Sorin Mihalache, care a profitat de faptul că proprietarul şi-a lăsat cheile în contact. Maşina a fost găsită abandonată trei zile mai târziu în sectorul 5 al Capitalei.

În data de 14 noiembrie 2009, în jurul orei 6,00, Ştefan Mărgean şi Paul Sorin Mihalache au atacat o femeie, Cristina Pârvu, lovind-o în zona capului, au deposedat-o de cheia autoturismului şi i-au sustras maşina marca BMW, model X6, de pe strada Renaşterii din Bucureşti, sectorul 1. Valoarea autoturismului este de 355.828 lei.
Ştefan Mărgean a mai furat, pe 1 februarie 2010, în jurul orei 7,30, un autoturism marca Jaguar, model X-Type, de pe strada Gârlei din Bucureşti, sectorul 1, ce îi aparţinea lui Decebal Hudiţă, care îşi uitase cheile autoturismului în contact.

Valoarea autoturismului se ridică la 150.000 de lei. Peste numai o zi, Ştefan Mărgean s-a urcat la volanul maşinii (deşi nu avea carnet de conducere) şi pe B-dul Preciziei din Bucureşti a refuzat să oprească la semnalul regulamentar al unui echipaj de poliţie rutieră. Poliţiştii au plecat în urmărirea lui, iar Ştefan Mărgean a produs un accident de circulaţie, soldat cu avarierea a trei autoturisme şi cu rănirea a două persoane.

Un alt caz de furt s-a petrecut pe 31 decembrie 2008, în jurul orei 16,55, pe B-dul Dimitrie Cantemir din Bucureşti, sectorul 4, când Paul Sorin Mihalache a sustras un autoturismul marca Audi A4, profitând de faptul că proprietarul maşinii, Gică Constantin, a lăsat cheile în contact.
De asemenea, în noaptea de 27/28 decembrie 2008, în jurul orei 2,15, Coman Marian, zis Boboc, a sustras autoturismul marca Mercedes, model E220 CDI, de pe strada B-dul Ion Mihalache din Bucureşti, după ce proprietarul maşinii a lăsat cheile în contact.

În 2009, procurorii i-au trimis în judecată pe Ilie Alexandru, zis ‘Sandu Geamănu’, David Constantin Stan, Niculae Tinel, Ştefan Mărgean, Adrian Stănila, sorin Paul Mihalache şi Alexandru Vasilache Albu, pentru furtul mai multor maşini de lux, printre care şi un Mercedes ce îi aparţine finanţatorului clubului Steaua, Gigi Becali.

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online