CJ Iaşi scoate la licitaţie 6 trasee intrajudeţene

28

Consiliul Judetean va scoate la licitatie 6 trasee de transport public de persoane. Trei dintre acestea nu au trezit interesul transportatorilor, desi au mai fost scoase la licitatie de cite doua sau 3 ori.

„Traseele aflate in aceasta situatie sint Iasi-Vorovesti, Tirgu Frumos-Costesti si Pascani-Bratesti”, a precizat Sebastian Tataru, purtatorul de cuvint al CJ.
Totodata, la solicitarea autoritatilor locale vor mai fi scoase la licitatie trei trasee, respectiv Liteni-Tirgu Frumos, Belcesti-Tirgu Frumos si Iasi-Valea Lunga.

„Licitatia electronica va avea loc la Bucuresti, la Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale, pe data de 21 mai”, a precizat Tataru. Transportatorii pot depune solicitarile in format electronic la sediul CJ in intervalul 5-10 mai, intre orele 9.00-16.00.

(sursa: Ziarul de Iaşi)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online