De 1 mai 2010, Nichita a pichetat o Prefectură pustie

28

„Drept cadou, de 1 Mai, de azi slujba nu mai ai!”, „Unde-i Boc, somajul creste, falimentul ne pindeste!”, „Vrem alt Guvern! 1 Mai corect!” au fost mesajele prezente pe pancartele aduse de oamenii primarului de Iasi, Gheorghe Nichita, prezenti la mitingul organizat de PSD.

Social-democratii au renuntat la traditionalii mici si bere de 1 Mai si au pichetat Prefectura. La mitingul organizat au participat in jur de 700 de oameni, pensionari, dar si membri de sindicat de la Sanitas si unitati aflate in subordinea autoritatilor locale, cum ar fi RATP sau CET. Circa 700 de ieseni au pichetat, simbata, 1 mai, Prefectura judetului, aratindu-se nemultumiti de conditiile de trai, salariile mici, concedierile colective. Scandarile iesenilor s-au lovit, insa, de usile inchise ale institutiei care reprezinta Guvernul in teritoriu.

(sursa: Ziarul de Iaşi)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online