Domeniul Regal Săvârșin din vestul României se redeschide pentru vizitatori în această primăvară

95

 

În contextul turistic, domeniul Regal Săvârșin din județul Arad, în vestul României, se va redeschide pentru vizitatori în această primăvară, potrivit anunțului oficial. Publicul va avea ocazia să descopere repere precum atelierul de reparații auto al Regelui Mihai, Satul Regal, Casa de ceai, Muzeul Automobilului și magazinul de suveniruri.

Astfel, “Se fac pregătiri intense pentru ca Satul Regal și Parcul Castelului Săvârșin să se deschidă pentru public luna viitoare. Sperăm că Fundația Colecția Regală va putea organiza o gamă largă de evenimente sportive, culturale și educaționale în zilele de 28, 29 și 30 aprilie”, se arată în anunț.

Aşadar, domeniul Regal Săvârșin va fi deschis publicului din mai până în octombrie 2023. Acesta poate fi vizitat de vineri până duminică între orele 9:00 și 18:00. Parcul Regal poate fi vizitat în aceleași zile, dar numai cu înregistrare prealabilă.

 

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online