Echipa națională de fotbal a României se pregătește pentru campania de calificare la Euro 2024.

86

 

Naționala masculină de fotbal a României va înfrunta Andorra pe Estadi Nacional (Andorra la Vella), pe 25 martie, și Belarus pe Arena Națională (București), pe 28 martie, în campania de calificare la Euro 2024.

Mijlocașul Răzvan Marin, în vârstă de 26 de ani, mândrul purtător al brățării de căpitan, a declarat că băieții tricolori au ca obiectiv o campanie curată de 6 puncte și 2 victorii în această lună.

“Mă bucur că am multe selecții la echipa națională, este important pentru mine, pentru statistică, pentru mândria mea ca jucător. Sunt pregătit, gândesc aici și îmi doresc să avem o campanie foarte bună, iar la sfârșitul calificărilor să fim la Euro”, a declarat jucătorul lui Empoli pentru Federația Română de Fotbal.

Condusă de fostul antrenor al echipei Steaua și CFR Cluj, Edward Iordănescu, campania României la Euro 2024 începe cu câteva accidentări.

George Pușcaș, atacantul numărul 9 al României, este, din păcate, accidentat și nu poate participa la campanie. În schimb, atacantul Farul Constanța și fostul absolvent al Academiei Gheorge Hagi, Louis Munteanu, au fost chemați să umple golul. De asemenea, fundașul echipei CFR Cluj, Mario Camora, a fost menajat după ce s-a accidentat în meciul cu Rapid București (2-2), fiind înlocuit de Marius Ștefănescu.

Restul membrilor echipei au sosit la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia, lângă București, pentru sesiuni de antrenament înainte de a pleca spre Andorra la sfârșitul acestei săptămâni.

Campania se va relua în iunie cu două meciuri în deplasare, împotriva Kosovo și Elveția, iar apoi două meciuri acasă în septembrie, împotriva Israelului și Kosovo.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online