Festivaluri în România: David Guetta, Armin van Buuren, Alesso, Salvatore Ganacci în linia Untold 2023

28

 

Martin Garrix, David Guetta, Armin van Buuren, Alesso și Salvatore Ganacci se numără printre DJ-ii din lineup-ul ediției din acest an a Untold, festivalul de muzică organizat la Cluj-Napoca, în vestul României.

Festivalul este programat să se desfășoare între 3 și 6 august la Cluj Arena.

Martin Garrix, DJ-ul care ocupă primul loc în Top 100 DJ Mag, va reveni pe scena principală a Untold. El a ajuns la o recunoaștere mondială cu single-ul Animals din 2013, care a fost ascultat de peste 361 de milioane de ori pe Spotify și a avut 1,6 miliarde de vizualizări pe YouTube.

Garrix a lucrat cu artiști precum Ed Sheeran, Dua Lipa, Usher și U2 și este al doilea DJ olandez care a ocupat primul loc în Top 100 DJ Mag de patru ori, după Armin van Buuren, care a fost votat de cinci ori pe primul loc.

Publicul Untold îl va vedea, de asemenea, pe David Guetta, care a fost votat cel mai bun DJ din lume doi ani la rând. Francezul a ocupat, de asemenea, primul loc în clasamentul 1001tracklist al celor mai buni 101 producători din 2022. La începutul acestui an, el a primit premiul de producător al anului la Brit Awards.

Salvatore Ganacci, ale cărui performanțe live au devenit virale pe rețelele de socializare, compozitorul, producătorul și DJ KSHMR și producătorul și DJ Alesso vor cânta, de asemenea, în cadrul festivalului, la fel ca și Armin van Buuren, un obișnuit al festivalului încă de la prima sa ediție din 2015.

Din lineup face parte și Imagine Dragons, care va concerta pentru prima dată în țară. Trupa americană a primit un premiu Grammy, zece premii Billboard Music și cinci premii Teen Choice. Ei au inclus Untold în turneul lor mondial din 2023.

Untold a anunțat, de asemenea, primele nume pentru scena Galaxy, și anume Amelie Lens, Boris Brejcha, Camelphat, Marco Carola, Dixon și doi membri ai proiectului american Bedouin.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online