Ford lansează versiunea ST a modelului SUV Puma produs în România

70

 

În contextul construcţiilor de maşini, modelul Ford Puma, fabricat în România, va avea o nouă versiune, cea mai puternică de până acum, bazată pe motorul mild-hybrid și pe cutia de viteze automată cu șapte trepte.

În acest sens, compania Ford a anunțat noua versiune de motorizare a modelului Puma ST, denumită Powershift, care are sub capotă propulsorul mild-hybrid de 1,0 litri dezvoltat de Ford Performance, informează Profit.ro.

Din punct de vedere al dotăeilor, la acest model, puterea motorului, combinată cu impulsul oferit de motorul electric, ajunge la 170 CP. Iar, cuplul maxim atinge și el o valoare foarte mare, 248 Nm, în timp ce cutia automată poate fi controlată cu ajutorul padelelor amplasate pe volan.

Ca putere, noua versiune preia sistemul de rulare de la Puma ST 1.5 EcoBoost, care deține titlul de cel mai puternic Puma de până acum, adică 200 CP.

Aşadar, noul Puma Powershift are o accelerație 0-100 km/h de 7,4 secunde, în timp ce consumul este de doar 6,3 l/100 km și emisiile de CO2 de 144 g/km.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online