Fotbal: Ionuţ Negoiţă, suspendat opt luni şi amendat cu 50.000 de lei

33

Acționarul majoritar al echipei de fotbal Dinamo București, Ionuț Negoiță, a fost suspendat de Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal pentru o perioadă de opt luni și amendat cu suma de 50.000 de lei, după ce l-a acuzat pe jucătorul Ștefan Bărboianu că ar fi comis voluntar un penalty în meciul cu Steaua, din campionatul trecut.

”În temeiul art. 52 al. 2 lit. b și al. 4 din RD intimatul — petent Negoiță Ionuț este sancționat cu interzicerea oricărei activități legate de fotbal pentru o perioadă de 8 (opt) luni și penalitate de 50.000 lei. În temeiul art. 9 și 42.5 din RD, clubul SC Dinamo 1948 SA București răspunde în mod solidar de penalitatea sportivă aplicată”, se arat în comunicatul publicat pe site-ul FRF.

Bărboianu a fost dat afară din echipa lui Dinamo după meciul cu pricina, iar Negoiță a sesizat chiar Direcția Națională Anticorupție, însă nu a furnizat probele care să îi susțină acuzațiile.

În prezent, Bărboianu este legitimat la Concordia Chiajna. (Agenţia Naţională de Presă AGERPRES)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online