Funny

Unii nu se tem doar vazand filme horror si citind carti de groaza. Se tem si de cele mai bizare superstitii din intreaga lume. Avem teama de pisica neagra care ne trece pe dinainte, scuipam in san cand ne-am speriat, ne temem sa nu ne maturam picioarele pentru a nu cumva sa nu ne mai casatorim. Si…
Mai mult...

Bancul zilei: Jocuri în cuplu

Ion şi Maria stau în pat. Ion are chef de joacă: – Mărie, la pariu că nu mă găseşti? La care Maria, plictisită: – Măi Ioane, la pariu că nu te caut?!

Bancul zilei: Pentru binele omenirii

– Eşti în cameră cu un leu, un crocodil şi un manelist. Ai la tine un pistol cu două gloanţe. Ce faci pentru binele omenirii? – Trag în manelist… de două ori!

Bancul zilei: Efectul Alzheimer

La doctor pacientul întreabă: – Doctore, s-a mai vindecat vreodată cineva de Alzheimer? – Nu, niciodată!După câteva secunde, pacientul continuă: – Dar de Alzheimer?

Bancul zilei: Veşti nepotrivite la locul potrivit

Căpitanul unui submarin nuclear îl cheamă la el pe locotenent: – Ce bubuitură s-a auzit cu două minute în urmă? – Ştiţi, artileristul-şef Ivan a primit o radiogramă prin care era anunţat că soţia lui a plecat să se odihnească cu amantul…

Bancul zilei: România şi fructele

În magazin, la raionul de fructe şi legume: caise Spania, piersici Italia, mere Polonia. Parcă mă uit la tabloul optimilor de finală de la Campionatul European: România, nicăieri.

Bancul zilei: Carieră de dentist

– De ce sora ta s-a decis să se facă medic stomatolog? – Pentru că îi place atunci când bărbaţii o privesc cu gura deschisă şi cu ochii ieşiţi din orbite.

Bancul zilei: Sir şi John

În Scoţia, într-un vechi castel, Sir şi John. Sir este în bibliotecă unde scrie istoria clanului Campbell. John intră şi îşi drege vocea: – Sir, votul este în favoarea ieşirii din Uniunea Europeană! – Excelent, John, excelent, aşa o să…