Grupul britanic de software Endava deschide un nou birou la Craiova

50

 

În România, grupul imobiliar francez Catinvest a anunțat că ElectroPutere Parc a devenit principalul centru de inovare și tehnologie din Oltenia, odată cu deschiderea noului spațiu de birouri al companiei britanice de servicii software Endava, care ocupă o suprafață de aproximativ 500 de metri pătrați.

Din punct de vedere investiţional, Craiova devine un centru din ce în ce mai important pentru proiectele de dezvoltare IT, principalul avantaj al orașului fiind forța de muncă educată.

Astfel, pe lângă Endava, activă cu primul său birou în Craiova din aprilie 2021, companii precum Hella, Ubisoft sau Operative au semnat contracte de închiriere cu grupul imobiliar francez Catinvest, care deține și administrează ElectroPutere Parc.

Aşadar, noul sediu Endava din Craiova, deschis pe 9 martie, acoperă specializări precum dezvoltare software, testare software, management de proiect, management de aplicații, analiză de business, plus departamente conexe, potrivit Wall-street.ro. Compania are în prezent peste 3.500 de angajați în România, care lucrează pentru diverși clienți din industrii precum procesarea plăților, servicii financiare, TMT (Technology, Media and Telecom) sau logistică.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online