HCLTech angajează 1.000 de profesioniști în următorii 2 ani, în România

37

 

HCLTech, o companie globală de tehnologie, a anunțat că intenționează să își extindă operațiunile din România și să angajeze încă 1.000 de persoane în țară în următorii doi ani.

HCLTech, care a împlinit cinci ani de operațiuni de succes în România, își va extinde birourile din București și lasi. O treime din noile roluri vor fi oferite absolvenților recrutați prin parteneriate cu universități românești de top.

Compania are în prezent aproximativ 1.000 de angajați în România pentru a servi clienții globali prin valorificarea portofoliului său în domeniul digital, cloud, inginerie și software.

Comentând cu această ocazie, Iulian Păduraru, country lead al HCLTech pentru România, a declarat:: “Investim în crearea de oportunități pentru ca talentele locale din România să urmeze cariere în domeniul tehnologiei. Pe măsură ce sărbătorim a cincea aniversare și ne angajăm în următoarea etapă a călătoriei noastre de creștere în țară, ne menținem angajamentul de a supraîncărca progresul pentru oamenii noștri și pentru comunitățile locale.”

Excelența Sa, domnul Rahul Shrivastava, Ambasadorul Indiei în România, Albania și Moldova, a declarat: “Ambele țări au fost în mod constant implicate în acest proiect:

“Este un motiv de mândrie pentru noi toți faptul că HCLTech, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii și soluții IT cu sediul în India, a obținut un succes semnificativ în România în doar cinci ani. Creșterea HCLTech în România poate fi atribuită abordării sale centrate pe client, capacităților puternice de execuție și concentrării pe inovare și transformare digitală. HCLTech a devenit un jucător cheie pe piața serviciilor IT din țară.”

“HCLTech este un jucător important pe piața din România. Ne așteptăm ca traiectoria sa de creștere să continue să se îmbunătățească pe măsură ce afacerea își consolidează forța de muncă locală și își extinde ofertele tehnologice în România.” Alexandra Simion, consultant asociat, IDC.

HCLTech a semnat Carta Diversității din România, iar 47% dintre angajații săi din țară sunt femei, ceea ce este cu mult peste media națională și peste cea a industriei tehnologice globale. HCLTech are, de asemenea, un program cuprinzător de stagii în România pentru a ajuta la formarea studenților și la angajarea acestora pentru roluri tehnologice de nivel începător. De asemenea, servește comunitățile locale prin eforturile sale corporative, precum și prin eforturile de mediu, sociale și de guvernanță (ESG) conduse de angajați.

Sursa – www.romaniajournal.ro

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online