Investitorii români plănuiesc un proiect rezidențial în nordul Bucureștiului

80

 

În România, compania Redport Capital și grupul Mobexpert au anunțat că au finalizat procesul de achiziție a 44.000 de metri pătrați de teren lângă Petrom City, în partea de nord a Bucureștiului, in cadrul unui proiect, în valoare de 13 milioane de euro.

Concret, terenul este împărțit în trei loturi, amplasat adiacent clădirilor de birouri Petrom City, cu deschidere spre Bulevardul Petrolistilor, într-o zonă care reprezintă unul dintre cele mai fierbinți puncte de pe harta dezvoltării imobiliare din București, cu o infrastructură generală bine dezvoltată.

În precizările sale, “Am finalizat una dintre cele mai importante tranzacții cu terenuri situate în zona de nord a Capitalei, lotul achiziționat oferindu-ne oportunitatea de a dezvolta un proiect emblematic al întregii zone Străulești – care va deveni unul dintre principalii poli de dezvoltare a Bucureștiului”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, director general și acționar majoritar al grupului Redport, citat de Ziarul Financiar.

Din punct de vedere imobiliar, proiectul planificat va include peste 1.000 de locuințe și este unul dintre cele mai mari proiecte de regenerare urbană din București, care va oferi, de asemenea, zone mari de agrement, spații comerciale și multiple opțiuni pentru petrecerea timpului liber.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online