KFC deschide restaurante în benzinăriile Rompetrol din România

115

 

Sphera Franchise Group, care deține companiile care operează franciza de restaurante KFC pe piața locală, a anunțat pe 9 martie că va deschide restaurante în benzinării printr-un parteneriat cu Rompetrol.

KFC DT Pecica și KFC Orăștie sunt două dintre cele trei restaurante pe care compania le va opera în cadrul benzinăriilor Rompetrol situate pe autostrada A1. Valoarea investiției în noul format de restaurant este cuprinsă între 350.000 și 400.000 de euro.

“Prin acest parteneriat, marcăm o premieră locală, KFC fiind primul restaurant care va funcționa într-o benzinărie Rompetrol”, a declarat Călin Ionescu, CEO al Sphera Franchise Group.

KFC DT Pecica este un restaurant drive-thru pe autostrada A1, la km 558+380, fiind prima unitate KFC construită distinct în cadrul unei benzinării. KFC Orăștie este situat la km 340+500, tot în cadrul unei stații Rompetrol de pe autostrada A1. Fiecare dintre cele două unități are o suprafață de 160 mp și dispune de 24 de locuri la mese. KFC DT Pecica include și un drive line pentru plasarea comenzilor direct din mașină.

Odată cu inaugurarea celor două restaurante, KFC generează 50 de locuri de muncă, iar venitul net pentru un membru al echipajului (lucrător în bucătărie și casier) poate ajunge la 3.000 de lei începând cu a treia lună de colaborare, a precizat compania. Suma include salariul de bază, bonurile de masă și bonusurile acordate în funcție de criterii interne.

Următoarea unitate KFC amplasată într-o benzinărie Rompetrol va fi inaugurată în viitorul apropiat la Giarmata, tot pe autostrada A1.

KFC a intrat pe piața românească în 1997 prin deschiderea primului restaurant în București. Brandul a continuat să se dezvolte pe parcursul celor 25 de ani de activitate, iar, în prezent, rețeaua are 97 de unități în 39 de orașe.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online