Luptătorul român Denis Mihai a câștigat aurul la Campionatele Europene de lupte Under-23

41

 

Luptătorul român Denis Florin Mihai a cucerit medalia de aur la Campionatele Europene de lupte Under-23 de la București, la categoria 55 de kilograme.

Competiția a avut loc la Sala Polivalentă din București, iar sportivul român în vârstă de 20 de ani l-a învins în finală pe Karapet Manvelian din Armenia. Înaintea meciului final, Denis i-a mai învins pe moldoveanul Leonid Moroz în sferturile de finală și pe ucraineanul Eduard Strilciuk în semifinale, potrivit HotNews.

Aceasta este prima medalie a României la lupte greco-romane la această competiție. Țara are 30 de luptători participanți la concurs, câte zece în fiecare stil.

Anul trecut, delegația României a încheiat Campionatele Europene de lupte Under-23 de la Plovdiv cu cinci medalii, dintre care una de aur, cucerită de Andreea Beatrice Ana (categoria 55 kg), una de argint, cucerită de Amina Roxana Capezan (categoria 65 kg), Maria Larisa Nițu (categoria 72 kg) și Krisztian Biro (categoria 74 kg la lupte libere), și una de bronz, cucerită de Denis Florin Mihai (categoria 55 kg la lupte greco-romane).

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online