Metalkit SRL şi Giani Canschi ţin pe loc dezvoltarea Aeroportului Iaşi

36

Reprezentantii firmei Metalkit si omul de afaceri Giani Canschi tin inca in sah autoritatile locale ieşene, in ceea ce priveste schimburile de teren de la Aeroportul Iasi.

„Cei de la Metalkit nu au adus inca actele scrise prin care-si dau acceptul pentru schimbul de teren. La Giani Canschi e si mai rau. Nu putem sa-i dam terenul de la statia Meteo, pentru ca nu are loc de o constructie care se face acolo. Incercam sa gasim alte solutii, pentru a gasi un hectar de teren in schimbul suprafetei pe care o are la Aeroport.

Restul revendicarilor, cum ar fi constructia de noi cladiri sau utilitati pe care le-au avut proprietarii in zona Aeroportului, raman in sarcina Consiliului Judetean”, a declarat prefectul Dragomir Tomaseschi. Cei 5 proprietari (Ilie Nicorici, Marinel Gorbu, Andrei Pogor, Liviu Pintea si Constantin Badelita), firma Metalkit si omul de afaceri Giani Canschi detin in zona aeroportului o suprafata de 4 hectare, teren necesar pentru extinderea Aeroportului International Iasi.

(sursa: Flacăra Iaşului)

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online