Noul sistem de parcare subterană de pe Cluj Arena a fost pus în funcțiune

49

 

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a anunțat în data de 1 martie că a fost pus în funcțiune noul sistem de parcare subterană de la Cluj Arena.

În urma unei investiții de peste 758.000 de lei, noul sistem integrat de parcare beneficiază de o tehnologie care permite citirea automată a numerelor de înregistrare, dar și emiterea de tichete imprimate cu coduri de bare pentru vizitatorii de scurtă durată, respectiv carduri de proximitate pentru abonați. De asemenea, plățile pot fi efectuate cu cardul contactless sau cu telefonul cu NFC.

Parcarea subterană a stadionului Cluj Arena are 303 locuri.

“De acest lucru vor beneficia atât spectatorii care participă la evenimentele sportive, culturale și muzicale organizate pe stadion sau în sala polivalentă din apropiere, cât și cei care ajung în zona centrală și doresc să își parcheze mașina într-un loc sigur, aproape de zona de interes”, a declarat Alin Tișe, citat de News.ro

De la inaugurarea stadionului în 2011, sistemul de parcare a cunoscut o mulțime de probleme tehnice în ceea ce privește plata, accesul și funcționarea.

Mai nou, președintele Consiliului Județean Cluj a vorbit și despre mall-uri în interiorul sau lângă stadion, sau despre redenumirea Cluj Arena din motive de sponsorizare, în cazul în care o companie privată sau un club sportiv profesionist ar gestiona arena.

În apropierea Cluj Arena, sistemul de parcare de la Sala Polivalentă a cunoscut și el o îmbunătățire, datorită unei investiții de peste 120.000 de euro în noiembrie 2022.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online