O doctoriță româncă renovează secția de obstetrică și ginecologie din banii proprii

60

 

Ioana Vornic, medic la Spitalul Județean Arad din vestul României, a renovat o secție din cadrul Secției de Obstetrică și Ginecologie din banii proprii.

Renovarea a costat 4.000 de euro, iar secția are două paturi și baie proprie, potrivit G4Media.

“Suntem mândri de tine, Dr. Ioana Vornic! De Ziua Mamei, colega noastră, Dr. Ioana Vornic, medic specialist în Obstetrică și Ginecologie, a oferit un cadou special viitoarelor mămici: a renovat și modernizat unul dintre saloanele cu două paturi din cadrul Secției Clinice de Obstetrică și Ginecologie”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Arad pe pagina de Facebook a spitalului.

Dr. Vornic, specialist în obstetrică și ginecologie, a declarat că prin gestul său a dorit să aducă bucurie proaspetelor mămici.

“Lucrăm într-o clădire veche, care a fost revendicată de foștii proprietari. Am vrut să ofer o mică bucurie, cel puțin pentru unele dintre viitoarele mame care vor naște aici. Mi-am propus și am reușit să modernizez una dintre secțiile cu două paturi. Secția este dotată cu baie proprie pentru a spori confortul pacienților. Mă bucur că am reușit să finalizăm această lucrare chiar înainte de 8 martie, Ziua Mamei”, a declarat ea.

Cheltuielile legate de renovare au fost acoperite în întregime de Dr. Vornic.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online