O firmă privată va cheltui peste 3,6 lei în investiții în parcarea de lângă aeroportul clujean

48

 

Peste 3,6 milioane de lei se pare că vor fi investiți în acest an în parcarea de lângă Aeroportul Internațional “Avram Iancu” din Cluj-Napoca, România.

Ajutat de GOTO Parking SRL, firma care a preluat lotul în 2019, o sumă de până la 2,5 milioane de lei va fi alocată pentru refacerea drumului din fața terminalelor vechi și de sosire și a accesului principal. Alte fonduri vor merge pentru digitalizare, marcaje, automate de parcare, sistem de sonorizare, WiFi gratuit și puncte POS la bariere.

“Am decis să facem acest lucru pentru că obiectivul nostru a fost și este întotdeauna să oferim cele mai bune servicii clienților noștri. Dorim să rezolvăm orice conflict și să găsim modalități amiabile de comunicare și colaborare care vor fi în beneficiul pasagerilor și clienților noștri. Dorim să continuăm să gestionăm parcarea din vestul orașului, chiar dacă nu o mai deținem. Dar, dacă există reticență, trebuie să ne îndreptăm și noi spre nevoile pe care le avem ca societate comercială”, a declarat Sanda Ardelean, de la GOTO Parking, citată de Stiridecluj.ro.

“De-a lungul anilor, am oferit o gamă largă de gratuități și nu am limitat accesul la cele 100 de locuri acordate angajaților Aeroportului Cluj, așa cum scrie în contract, iar de multe ori au fost parcate peste 130 de mașini ale acestora”, a continuat ea.

Tarifele parcărilor variază în funcție de ore. Începând de la 1 RON pentru primele 10 minute, clienții plătesc de obicei până la 72 RON pentru o parcare completă de 24 de ore.

Nu cu mult timp în urmă, Primăria municipiului Cluj-Napoca a lansat o licitație pentru a executa un proiect de park & ride în apropierea aeroportului, iar consiliul de administrație al aeroportului a semnat, de asemenea, un contract de 225 milioane RON pentru extinderea terminalului de plecări.

Anul trecut, ministrul român al transporturilor, Sorin Grindeanu, a dat undă verde și unui contract de investiții pentru modernizarea totală a aeroportului, în valoare de 43,6 milioane de euro, finanțat prin Fondul European de Dezvoltare Regională.

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online