ONG-ul clujean strânge peste 25.000 de lei de la târgul de haine caritabil, vizează proiecte sociale pentru copii

20

 

Filiala din Cluj-Napoca a Junior Chamber International (JCI), un ONG de renume internațional aflat în subordinea Consiliului Economic și Social al ONU, a organizat în perioada 23-26 martie un târg de modă caritabil la Iulius Mall. De această dată, evenimentul anual a strâns peste 25.000 de lei, iar fondurile vor fi direcționate către proiecte caritabile pentru copii.

“Suntem mulțumiți de aceste rezultate și de faptul că reușim atât să promovăm ideea de sustenabilitate, cât și să îmbinăm acest concept cu faptele bune. Fiecare achiziție va avea un impact direct asupra proiectelor educaționale și sociale – și asta pentru că toți banii strânși sunt redirecționați către proiectele JCI Cluj”, a precizat JCI Cluj într-o postare pe Facebook.

Pe lângă o gamă largă de selecții de tricouri, jachete și rochii distractive, târgul a venit și cu ateliere interesante și premii surpriză.

Anul trecut, evenimentul a avut loc în toamnă, între 10-16 octombrie. Cu peste 1.000 de articole vestimentare la vânzare, evenimentul a beneficiat de centrul educațional foarte propriu al organizației pentru copiii refugiați din Ucraina.

“Fiecare proiect este o oportunitate de câștig reciproc. Dai, dar și câștigi. Ai cadrul perfect pentru a oferi comunității o mică parte din cunoștințele și abilitățile tale, dar și din energia ta. Iar în schimb, ai șansa de a evolua la fiecare pas, de a descoperi noi competențe și de a le spori. Voluntariatul este foarte util atât în dezvoltarea personală și profesională, cât și din punct de vedere social. Îți oferă șansa de a cunoaște oameni care rezonează cu valorile tale”, a declarat președintele JCI Cluj, Ioana Pîrlea, pentru localul Cluj24.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online