Partidul PSD își anunță candidatul pentru viitoarele alegeri pentru Primăria Municipiului București

92

 

În cursa pentru alegerea unui primar general, liderul social-democraților români, Marcel Ciolacu, a confirmat că fostul primar al Bucureștiului Gabriela Firea este candidatul partidului său la viitoarele alegeri locale programate pentru 2024, informează Wall-street.ro.

În plus, acesta a criticat prestația primarului în funcție Nicușor Dan, un candidat cu origini în Uniunea Reformistă Salvați România (USR) şi susținut în 2020 de Partidul Liberal (PNL).

Aşadar, cu scopul de a obține simpatia dezvoltatorilor imobiliari, loviți de încercările primarului în funcție de a păstra cât mai mult posibil spațiile verzi din oraș, și voturile locuitorilor frustrați de sistemul de încălzire publică imposibil de gestionat, liderul social-democrat a relansat-o pe fosta primar Gabriela Firea, cunoscută pentru diversele beneficii acordate locuitorilor și pentru companiile municipale lucrative înființate pentru a evita controlul strict al cheltuirii banilor publici.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online