Partidul Social-Democrat român va urmări “patriotismul economic”

58

 

În contextul politico-economic din România, liderul social-democraților români (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat că noua strategie de guvernare, care va fi promulgată odată ce va prelua funcția de prim-ministru, va urmări “patriotismul economic”, explicat ca o intervenție a statului menită să remedieze eșecurile pieței.

În afirmaţiile sale, “Am identificat deja două domenii – industria alimentară și industria materialelor de construcții – două domenii deficitare în România. Trebuie să venim cu programe de sprijin, care să fie acceptate categoric și de Comisia Europeană, pentru dezvoltarea domeniilor esențiale ale României”, a explicat Ciolacu, potrivit News.ro.

În plus, el a mai spus că cele două bănci de stat, Eximbank și CEC, trebuie să “creeze instrumentele” pentru a interveni pe piața asigurărilor.

 

Sursa – www.romania-insider.com

Financiarul

Fi la curent cu ultimele noutăți financiare. Accesează cele mai relevante știri online pe Financiarul.ro. Va aducem zilnic știri din economice, noutăți interne și externe.  Citește zilnic cele mai noi știri online